Feestvarken

In België groeit 1 op 7 kinderen op in armoede

14,50 €

Ieder kind verdient een verjaardag

In Vlaanderen zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Feestvarken vzw helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school!

 

 

Meer informatie

Feestvarken

 

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, vriendjes en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor tienduizenden kinderen in Vlaanderen is dit niet het geval.

Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is.

Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek.

 

Feestvarken vzw trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Zij geven geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor het bezoek en natuurlijk een mooi cadeau.

 

www.feestvarkenvzw.be

 

Bovendien steunen wij met 40% van de winst meer dan 10 goede doelen zoals Feestvarken vzw, AAP vzw, Mobicart vzw, CheerForChampions vzw, HOS Foundation vzw, Daklozenopvangcentra, actie: www.ikgeefeensok.be, ...

 

De sokken zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit gekamd  en een 168 naalden gebreid, en eerlijk geproduceerd in Europa.

 

Onze sokken zijn gemaakt uit

  • 70% Bio katoen 
  • 25% Polyamide
  • 5% Elastane

Dit alles zorgt voor een super zachte, comfortabele en duurzame sok.

#HeroOnSock sokken zijn zelfs verkrijgbaar tot maat 48.

Hero On Socks sokken zijn gemaakt om in je garderobe te blijven en de "Feestvarken sok" is geen uitzondering. 

 

Ontdek de campagne

Feestvarken
€ 14,50

 

Instagram
#HEROONSOCKS

 

Ontdek #Heroonsocks op Lijstjestijd