Thomas Age 5

Thomas is vijf en krijgt te horen dat hij diabetes heeft

14,50 €

 

Hij kan er niet mee om. Het valt hem zwaar. Wie of wat de aanzet geeft, weet niemand. Maar Thomas begint te tekenen. Monsters.

Sokken voor bewustwording rond Diabetes Type 1 bij kinderen en jongeren.

 

Meer informatie

Thomas Age 5'

Thomas is vijf en krijgt te horen dat hij diabetes heeft.

Hij kan er niet mee om. Het valt hem zwaar. Wie of wat de aanzet geeft, weet niemand. Maar Thomas begint te tekenen. Monsters.

De spuitjes, waar hij nu elke dag mee te maken heeft. Op sokken. Want die kreeg hij van zijn mama. Het is zijn manier om het te verwerken.

Deze bijzondere sokken zijn ontworpen door de 5-jarige Thomas. Toen Thomas Diabetes1 kreeg moesten zijn mama en hij heel nauwgezet zijn suikerwaardes noteren.

Zo leerde Thomas stapje per stapje omgaan met voor hem een hele nieuwe situatie die niet zomaar voorbij gaat.

Met deze vrolijke sokken support je kinderen met Diabetes. In voor hun belangrijke activiteiten waar ze zorgeloos kunnen genieten van sport en spel.

 

Leven met type 1 diabetes is een voltijdse inspanning waarbij 24/7 waakzaamheid nodig is om de levensbedreigende hypo's en de lange-termijn schade door hypers te voorkomen. Type 1 diabetespatiënten moeten dagelijks meermaals insuline inspuiten of een insulinepomp dragen en mits het verkrijgen van goede bloedsuiker controle kunnen zij even oud worden als mensen zonder diabetes. Bij Hero On Socks willen alvast misverstanden uit de wereld helpen want veel mensen denken dat je alleen diabetes krijgt, omdat je te dik bent of omdat je teveel snoept maar daar heeft het niets mee te maken.  

Type 1 Diabetes is een chronische auto-immuunziekte die bij 10-15% van alle vormen van diabetes voorkomt en meestal, maar niet uitsluitend, bij kinderen, adolescenten en jong volwassenen onder de leeftijd van 40 jaar. Type 1 diabetes is nog niet te genezen.

 

Bovendien steunen wij met 40% van de winst meer dan 10 goede doelen zoals Feestvarken vzw, AAP vzw, Mobicart vzw, CheerForChampions vzw, HOS Foundation vzw, Daklozenopvangcentra, actie: www.ikgeefeensok.be, ...

 

 

Onze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit gekamd Bio  en met 168 naalden gebreid, en duurzaam geproduceerd in Europa.

Onze sokken zijn gemaakt uit

  • 70% Bio katoen 
  • 25% Polyamide
  • 5% Elastane

Dit alles zorgt voor een super zachte, comfortabele en duurzame sok.

Onze sokken zijn zelfs verkrijgbaar tot maat 48.

Hero On Socks sokken zijn gemaakt om in je garderobe te blijven en de "Thomas 5 jaar" is geen uitzondering. 

 

 

Ontdek de campagne

Thomas
€ 14,50

 

Instagram
#HEROONSOCKS

 

Ontdek #Heroonsocks op Lijstjestijd