Thomas Age 5

Thomas is vijf en krijgt te horen dat hij diabetes heeft

14,50 €

 

Hij kan er niet mee om. Het valt hem zwaar. Wie of wat de aanzet geeft, weet niemand. Maar Thomas begint te tekenen. Monsters.

Sokken voor bewustwording rond Diabetes Type 1 bij kinderen en jongeren.

 

Meer informatie

Thomas Age 5'

Thomas is vijf en krijgt te horen dat hij diabetes heeft.

Hij kan er niet mee om. Het valt hem zwaar. Wie of wat de aanzet geeft, weet niemand. Maar Thomas begint te tekenen. Monsters.

De spuitjes, waar hij nu elke dag mee te maken heeft. Op sokken. Want die kreeg hij van zijn mama. Het is zijn manier om het te verwerken.

 

Leven met type 1 diabetes is een voltijdse inspanning waarbij 24/7 waakzaamheid nodig is om de levensbedreigende hypo's en de lange-termijn schade door hypers te voorkomen. Type 1 diabetespatiënten moeten dagelijks meermaals insuline inspuiten of een insulinepomp dragen en mits het verkrijgen van goede bloedsuikercontrole kunnen zij even oud worden als mensen zonder diabetes. Bij Hero On Socks willen alvast misverstanden uit de wereld helpen want veel mensen denken dat je alleen diabetes krijgt, omdat je te dik bent of omdat je teveel snoept maar daar heeft het niets mee te maken.  

Type 1 Diabetes is een chronische auto-immuunziekte die bij 10-15% van alle vormen van diabetes voorkomt en meestal, maar niet uitsluitend, bij kinderen, adolescenten en jong volwassenen onder de leeftijd van 40 jaar. Type 1 diabetes is nog niet te genezen.

 

Onze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit gekamd  en met 168 naalden gebreid, en eerlijk geproduceerd in Europa. Onze sokken zijn zelfs verkrijgbaar tot maat 48.

Dit alles zorgt voor een super zachte, comfortabele en duurzame sok.

Hero On Socks sokken zijn gemaakt om in je garderobe te blijven en de "Thomas 5 jaar" is geen uitzondering. 

 

Ontdek de campagne

Thomas
€ 14,50

 

Instagram
#HEROONSOCKS

 

Ontdek #Heroonsocks op Lijstjestijd