Blog

Ontdek onze verhalen

28-11-2020

SINTERKLAAS CADEAUTJES . SOKKEN VOOR DE HELE FAMILIE Oh kom maar er eens kijken! Written by Wendy Antwerpen - Sint is in ons land. Dit is hét moment om sinterklaascadeaus toe te voegen aan je winkelmandje. Van schoencadeautjes tot sokken boxen voor het hele gezin: cliché maar hé, sokken zijn altijd een goed idee!

19-11-2020

HOE KAN EEN KLEIN DING ALS SOKKEN EEN GROOT VERSCHIL MAKEN VOOR KANSARMEN & DAKLOZEN?  WRI T T E N BY WE N D Y RAY M AKERS  Antwerpen -Vanaf de eerste dag zijn we van mening dat elke dag iets goeds doen net zo ingeburgerd moet zijn in je routine als elke ochtend je propere sokken aantrekken. Eén van de liefdadigheidsinitiatieven dat we vanaf 2020 ondersteunen is "Ik geef een Sok", één van de initiatieven van de HOS Foundation vzw tijdens de Warmste Week staat hierbij centraal. Bij elke bestelling doneren we een paar sokken aan goede doelen waar sokken een fundamenteel, transformerend item zijn. Een kleinigheid, maakt een groot verschil.

11-11-2020

Antwerpen -Komende tijd zit een groot deel van de wereld voor de 2de keer thuis door dat vervelende Coronavirus. Dat betekent misschien ook dat de kids nèt wat meer aandacht vragen dan anders. We helpen je hierin natuurlijk graag een handje. Op onze kleurplaten vind je onze HOSje terug onze "Held op Sokken" kan je HOSje helpen met haar kleertjes de mooiste kleuren te geven? Dus scrol helemaal naar beneden om zeker te zijn dat je geen één kleurplaat mist.

09-11-2020

Antwerpen - Tijdens de eerste lockdown hielden de zoom-vergadertijgers de schijn nog op – het bovenlijf hield zich aan de heersende dresscode. Enkele maanden verder zie je hoe business-casual outfits steeds gemakkelijker vervangen worden door volledig casual.

13-09-2020

Antwerpen - “We mogen dan wel niet zoenen, dat is te riskant. Maar vanop afstand veilig voetjevrijen, dat moet lukken, toch?” De Gentse studio Heren Loebas lanceert ‘coronasokken’, waarmee je de voeten kan laten ‘kussen’.

 

Instagram
#HEROONSOCKS

 

Ontdek #Heroonsocks op Lijstjestijd