HeroOnSocks Blog sinterklaas 1HeroOnSocks Blog sinterklaas 2

HeroOnSocks Blog sinterklaas 3

HeroOnSocks Blog sinterklaas 4

SINTERKLAAS CADEAUTJES . SOKKEN VOOR DE HELE FAMILIE

Oh kom maar er eens kijken!

Written by Wendy

Antwerpen - Sint is in ons land. Dit is hét moment om

sinterklaascadeaus toe te voegen aan je winkelmandje. Van schoencadeautjes tot sokken boxen voor het hele gezin: cliché maar hé, sokken zijn altijd een goed

idee!

 

Sokken zijn tegenwoordig hip en happening niet alleen voor mannen maar ook voor vrouwen.

Wil jij graag een paar opvallende sokken? Ontdek dan al onze dames sokken in de shop.

We ontwerpen en creëren stijlvolle, hippe en opvallende en eigenzinnige sokken.

Zo maak jij jouw outfit helemaal af .

Van gewaagde combinaties en grappige illustraties en frisse kleuren.

We weten als geen ander bij Hero On Socks "The Art of Socks" als geen ander.

 

 

Cadeautjes voor haar!

 

Waag het niet om tijdens de volgende sint of kerst aan te komen met een strijkijzer! Zélfs niet als het het nieuwste model is en de dame in kwestie hem wil ontvangen. Een cadeau voor haar moet leuk zijn! Ook boekenbonnen, het zoveelste goedkope badsetje en handdoeken waar je toch niks mee kunt mag je wat ons betreft overslaan. Kies voor een lief, cool en origineel cadeau voor haar!

 

Cadeautjes voor hem

 

Geef je kerel een stoer en mannelijk cadeau, want dat is waar mannen van houden. Ze zien zichzelf graag als heel stoer en waarom zou je dat dan teniet doen? Laat je liefde zichzelf extra mannelijk vinden door het een stoer mannen cadeau te geven. Dat is ook een blijk van liefde van jou voor hem, toch? Kies daarom gerust voor de stoere Titties of de Koning van de straat . We zeggen het nog maar eens: het leukste kado voor hem moet een origineel iets zijn.

 

Sinterklaas ideeën voor groot en klein

 

Of ze nou wel of niet lief zijn geweest, je moet toch voor iedereen een Sinterklaas cadeau kopen. Voor je het weet is het 5 december en je maakt je altijd diëtende zus heus niet blij met een chocolade letter die je nog snel in de supermarkt hebt gekocht.

En het Sinterklaasgedicht is ook meestal een fikse klus. Om het kopen van je Sinterklaascadeaus wat makkelijker te maken, hebben we de leukste Sinterklaas cadeautjes voor mannen, vrouwen en kinderen vast voor je op een rijtje gezet. Dan kun je daar in elk geval tijd op besparen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instagram
#HEROONSOCKS

 

Ontdek #Heroonsocks op Lijstjestijd