“Kussen mag nog niet, maar voetjevrijen moet lukken, toch?”

Liever de tekstuele versie van het artikel? Deze kan u hier raadplegen.

Blog pagina 1

Blog pagina 2

Blog pagina 3

Blog pagina 4

 

Tekstuele versie van het artikel:

 

Antwerpen - “We mogen dan wel niet zoenen, dat is te riskant. Maar vanop afstand veilig voetjevrijen, dat moet lukken, toch?” De Gentse studio Heren Loebas lanceert ‘coronasokken’, waarmee je de voeten kan laten ‘kussen’.

“In deze tijden is het geven en krijgen van liefde niet altijd even evident, zeker wanneer we in ons kot moeten blijven.

 

Dat was dan ook de achterliggende inspiratie voor dit idee. Creatieve studio Heren Loebas en Hero on Socks slaan de handen in elkaar en verspreiden de liefde aan de hand van de kleurrijk ontworpen KisSocks.

 

Iedereen heeft recht om verliefd en geliefd te worden. Met de KisSocks wil Heren Loebas deze kleurrijke, liefdevolle boodschap naar iedereen verspreiden. Of je nu man of vrouw bent, of iets daar tussenin, met lange, korte, kromme, bruine of spierwitte tenen...

Love is love!

 

Om die boodschap te onderbouwen pakken de heren uit met de KisSocks box. De KisSocks bestaan uit allerlei vrolijke, kleurige ontwerpen. Aan afwisseling en orginaliteit geen gebrek, want elke sok bestaat uit twee verschillende designs. Zo zitten er vier verschillende sokken in een box (twee mixed pairs) waarmee je dus 16 verschillende kuscombinaties kan maken. Het is dus helemaal niet erg wanneer je (per ongeluk) eens twee verschillende sokken aantrekt. Liefde is nu eenmaal niet eenzijdig.

Wat is het verhaal achter de KisSocks?

Stijn: “Het zijn allemaal verschillende sokken en je kan ze combineren op allerhande manieren. Aan beide zijkanten van de sokken is er altijd een ander kussend mondje afgebeeld. In tijden van corona kan je geen kus geven maar op deze manier kan je via je voeten liefde op een veiligere manier doorgeven aan elkaar.”

Peter: “We beperken onszelf niet tot een bepaald medium. We zijn in contact gekomen met Hero on Socks, een sokkenproducent. Het verhaal achter hun aanpak sprak ons aan. Ze willen de wereld verbeteren op sokken. En dit doen ze op een duurzame manier. Ze koppelen altijd een goed doel of sensibiliseringscampagne aan de sokken.

Dat vonden wij een belangrijk aspect.

"Creativiteit is een goed middel om maatschappelijke thema’s aan te halen en mensen aan het denken te zetten."

Stijn: Wij zijn, naast een creatief duo, een koppel en het duo achter Hero on Socks zijn twee vrouwen en ook een koppel. We vonden het dus belangrijk om rond dit thema iets te doen.

We willen de boodschap meegeven dat iedereen recht heeft op liefde en geluk.

De sokken lenen zich er echt toe. Het is een canvas dat op een toegankelijke manier een boodschap overbrengt.”

Stijn: “Creativiteit is een goed middel om maatschappelijke thema’s aan te halen en mensen aan het denken te zetten.

We stellen onszelf graag de vraag hoe we een campagne of creatie relevant kunnen maken.

Hebzucht en egotripperij laten we liever aan ons voorbijgaan bij samenwerkingen.”

 

Bron Zizo magazine & PUB magazine

 

Instagram
#HEROONSOCKS

 

Ontdek #Heroonsocks op Lijstjestijd