Wij hebben een missie

Wij van #Heroonsocks hebben een missie! Namelijk de mensen er bewust van te maken dat er geen Planeet B bestaat.

Elke sok die we verkopen helpt ons een stap dichter om bij die missie te komen.

Om deze impact te realiseren werken we samen met schitterende organisaties. Organisaties die zorgen voor toegankelijk onderwijs, armoede, ziekte, dakloosheid maar ook gendergelijkheid en respect…

Soms heeft iets of iemand gewoon dat extra duwtje nodig..

Elk paar sokken helpt dus iemand anders, dus als jij onze sokken draagt help je ergens iemand op de wereld.

40% van onze winst schenken we goede doelen of organisaties die bezig zijn met de bewustwording rond deze thema’s. Lokaal of ergens in de wereld.

Dat betekent dat elke sok die besteld wordt helpt om onze planeet “Back on track” te krijgen.

Maar het eindigt bij ons niet alleen met een financiële bijdrage …

Onze waarden zijn het creëren van blijvende bewustwording en dat kan je niet alleen.

Daarom hebben we ook jouw nodig!

De SDG’s of de Sustainable Development Goals zijn hier onze rode draad een moeilijke handleiding gemaakt door de Verenigde Naties met 17 doelen en 169 subdoelen om onze planeet tegen 2030 op het juiste spoor te brengen.

Maar het kan veel simpeler met de Goodlifegoals; ontwikkeld voor bedrijven en de mens in de straat.

De Goodlifegoals maken die doelstellingen lokaler en persoonlijker . Meer over de GLG lees je hier!

Ze zijn de kortste weg hoe je vanuit jouw onderneming bij kan dragen aan die bewustwording, rond die betere wereld.

Ik hoor je al denken. Hoe dan?

Wel je kan je klanten en personeel mee bewust maken dat er geen planeet B bestaat en als we allemaal dat kleine stapje zetten dan komen we samen een heel eind.

We geven je een voorbeeld. Eén van onze Ambassadeurs van het eerste uur “Dakplus BVBA” is er zich van bewust dat zij als onderneming een stukje de taak hebben om mensen te informeren. Dat gebeurd uiteraard al bij alle renovaties en vervangingen die zij doen van dakvlakvensters zo bieden ze steeds meer producten aan op duurzame energie zoals bv rolluiken op zonne-energie.

Maar voor 2020 wilden ze meer!

Zo hebben ze van “Black Friday”, “Sustainable Friday” gemaakt en bieden ze voor elke klant die in 2020 zijn oude dakramen en rolluiken laat vervangen door duurzamere producten een paar kousen aan van #Heroonsocks want voor hen zijn hun klanten de echte HELDEN . Zij zorgen er voor dat door duurzaam te renoveren dat het straks nog goed leven is op onze planeet.

Wil jij ook als ondernemer de kaart van Maatschappelijk, Duurzaam en Sociaal ondernemen trekken en zo mee werken aan de impact die we met zijn allen kunnen creëren om zo onze planeet en alles een iedereen erop te beschermen en te zorgen voor een mooie toekomst neem vrijblijvend contact met ons op info@hero-on-socks.com.

 

Instagram
#HEROONSOCKS

 

Ontdek #Heroonsocks op Lijstjestijd